KDL - 40WD650LED

X-Reality PRO™: по-чиста и детайлна картина насладете се на превъзходна яснота,

рязкост и качество на картината за всичко, което гледате. Нашата комбинация от технологии за шумопотискане изостря и премахва шума от всяка сцена, така че картината блести с ясни детайли.

Full HD 1080p: Наслаждавайте се на детайлите на Full HD 1080p във всичките си развлечения. От Blu-ray Disc™ през catch-up TV до снимки от смартфон, можете да гледате всичко с перфектна яснота на големия екран с този телевизор BRAVIA®.

Motionflow™ XR поддържа движенията плавни 

Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.

Чудесни развлечения по безжичен път с вградена Wi-Fi®  

Свържете лесно с домашната си мрежа. С вградената Wi-Fi® връзка имате свободата да разглеждате онлайн филми, да се наслаждавате на видео канали, като YouTube™, и да имате достъп до услуги, като телевизия по заявка. Най-хубавото е, че можете да извличате поточно развлечения от безжичната си домашна мрежа и интернет без досадни кабели.
Изтънчен вид   
Екранът има тясна рамка, акцентирана с минимален кант, за да можете да се фокусирате върху развлеченията си с картина почти от край до край.
YouTube™: Уеб видеоклипове на големия екран
Стартирайте приложението YouTube™ и гледайте най-новите музикални видеоклипове и най-популярните клипове на големия екран на вашия телевизор. Можете да влезете за достъп до плейлисти и за да видите вашите абонаменти.
Вашият смартфон на големия екран
Отразяването на екрана ви позволява да се наслаждавате на съдържание и приложения от вашия смартфон на вашия телевизор на Sony . Увеличете максимално вашите спомени и им се насладете на големия екран със семейството и приятелите си.
Направете момента свой с Photo Sharing Plus   
Нека всички споделят специалните снимкови моменти на големия екран. До десет човека в стаята могат да изпращат снимки и кратки видеоклипове безжично от смартфона си директно към BRAVIA®, за да им се наслаждавате с избор от собствена фонова музика. Телевизорът ви дори създава собствена специализирана Wi-Fi® мрежа – идеална, когато имате гости.
Супер възпроизвеждане от USB в множество формати 
Наслаждавайте се на любимото си цифрово съдържание от всяко USB устройство. Възпроизвеждайте музика, видеоклипове и разглеждайте колекции снимки – всичко това само чрез телевизора си с възпроизвеждане от USB в изключително много формати. С поддръжката на богата гама от кодеци можете да се наслаждавате на съвършена гъвкавост на форматите. Просто включете и готово.
Clear Phase за плавни, балансирани честоти  
BRAVIA® използва мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез "семплиране" на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти. 
Организиране на кабели
Дръжте кабелите скрити. Всичките ви кабели могат да бъдат прилежно подредени в задната страна на телевизора и прекарани в стойката, така че всичко да изглежда спретнато.
Превърнете телевизора си в цифров рекордер: USB HDD REC
Съхранявайте любимите си телевизионни предавания на външен твърд диск с USB, за да им се наслаждавате, когато пожелаете. USB HDD REC позволява запис с едно докосване и с таймер на цифрово излъчване върху всяко устройство с твърд диск и USB с капацитет до 2 TB. Докато гледате предаването, просто натиснете REC (Запис), за да започнете да записвате, което автоматично ще спре в края на програмата.


Спецификация
Модел KDL-40WD650 LED
Технология на дисплея LED TV
Размер на екрана в INCH 40.0 "
Размер на екрана в СМ 102.0 см
Резолюция FULL HD 1920 x 1080
Опресняване на картината 200 Hz Mothionflow
Цифров тунер DVB-T/ DVB-C
SMART TV Да
Технология на картината X-REALITY PRO
SCART Да
COMPONENT Да
Изход за слушалки Да
DLNA Да
HDMI X2
PVR Да
USB Да
WI-FI Да
Цвят ЧЕРЕН
Гаранция 24 МЕСЕЦА

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SONY 40WD650

  • Производител: Sony
  • Код на продукта: 501
  • Наличност: В наличност
  • 929.00лв.